Jadłospis

poniedziałek wtorek środa czwartek piątek
Obiad:

Zupa marchewkowa z kaszą kuskus (* seler korzeniowy), pierogi z twarogiem(* z mleka, jajka, mąka pszenna), woda z cytryną i miętą.

Obiad:

Zupa barszcz ukraiński (* z mleka, seler korzeniowy), gulasz wieprzowy (*mąka pszenna ), kasza gryczana, ogórek kiszony, woda z pomarańczą.

Obiad:

Zacierki na rosole(* seler korzeniowy) kotlet z piersi kurczaka, ziemniaki, surówka z buraków , woda z pomarańczą.

Obiad:

Zupa krupnik z ziemniakami (*seler korzeniowy), zapiekanka makaronowa z cukinią i kurczakiem (*mąka pszenna, jajka, z mleka), woda z cytryną i miętą.

Obiad:

Zupa barszcz biały z jajkiem (* jajko, z mleka, seler korzeniowy) rybna po grecku z warzywami(*mąka pszenna, ryba), ryż, woda z pomarańczą.