Jadłospis

poniedziałek wtorek środa czwartek piątek
Obiad:

Zupa z czerwonej soczewicy z kurczakiem(* seler korzeniowy ), makaron z twarogiem (*mąka pszenna, jaja, z mleka), woda z pomarańczą.

Obiad:

Zupa owocowa z makaronem (*mąka pszenna mleko, jajko), kaszotto z kurczakiem i warzywami(*z mleka) , woda z cytryną i miętą.

Obiad:

Zupa ogórkowa na żeberkach (* seler korzeniowy), pieczeń rzymska w sosie myśliwskim (*mąka pszenna ), ziemniaki, surówka z czerwonej kapusty, woda z pomarańczą.

Obiad:

Zupa koperkowa (*z mleka, jajko, seler korzeniowy), bitki wieprzowe (*mąka pszenna) kasza gryczana, ogórek kiszony, woda z pomarańczą.

Obiad:

Zupa gulaszowa z pomidorami (*mąka pszenna, seler korzeniowy), ryż zapiekany z warzywami i mozzarellą (*mąka pszenna, z mleka), woda z pomarańczą.