Jadłospis

poniedziałek wtorek środa czwartek piątek
Obiad:

Zupa wielowarzywna z mięsem z kurczaka (* seler korzeniowy), ryż z truskawkami(* z mleka), woda z cytryną i miętą.

Obiad:

Zupa barszcz czerwony z fasolą jaś (*mleko, seler korzeniowy), ), spaghetti bolognese(*mąka pszenna, jajko, z mleka) , woda z cytryną i miętą.

Obiad:

Zupa pomidorowa z makaronem (* z mleka, seler korzeniowy), pieczeń rzymska drobiowa w sosie własnym(*mąka pszenna, jajko ), kasza gryczana, surówka z selera , woda z pomarańczą.

Obiad:

Zupa koperkowa (*mąka pszenna, jajka, seler korzeniowy, z mleka) udko z kurczaka, ziemniaki, marchewka po włosku , woda z pomarańczą.

Obiad:

Zupa ogórkowa (* z mleka, seler korzeniowy) kotlety jajeczne, ziemniaki, fasolka szparagowa, woda z pomarańczą.