Jadłospis
poniedziałek | wtorek | środa | czwartek | piątek |
---|---|---|---|---|
Obiad:
Zupa wielowarzywna z mięsem z kurczaka (* seler korzeniowy), ryż z truskawkami(* z mleka), woda z cytryną i miętą. |
Obiad:
Zupa barszcz czerwony z fasolą jaś (*mleko, seler korzeniowy), ), spaghetti bolognese(*mąka pszenna, jajko, z mleka) , woda z cytryną i miętą. |
Obiad:
Zupa pomidorowa z makaronem (* z mleka, seler korzeniowy), pieczeń rzymska drobiowa w sosie własnym(*mąka pszenna, jajko ), kasza gryczana, surówka z selera , woda z pomarańczą. |
Obiad:
Zupa koperkowa (*mąka pszenna, jajka, seler korzeniowy, z mleka) udko z kurczaka, ziemniaki, marchewka po włosku , woda z pomarańczą. |
Obiad:
Zupa ogórkowa (* z mleka, seler korzeniowy) kotlety jajeczne, ziemniaki, fasolka szparagowa, woda z pomarańczą. |